Headlines

Real Madrid og Barcelona, ​​den nationale Derby vil blive startet søndag Fodboldtrøjer børn, "Marca" afsløring, Zidane vil være i denne afgørende krig Bell fortsætter med at gøre bænken og håber han kan spille sin eksplosive fordel efter kampen.   Det er rapporteret, at Zinedine Zidane og Real coaching-medarbejdere er tre måneder efter, at Bell er kommet tilbage, er meget tilfreds med staten, fordi ingen ser frem til hans fravær, så længe straks vendte tilbage t..
Fra Italien, "Turin Sports Daily", nyhederne, Serie A-giganter AC Milan i vintervinduet efterfølger Dortmund-angriberen Aobameyang, hvilket betyder, at Milano kan opgive Kaliniji, sidstnævnte kan komme til Super Bowl i vinduet for at spille Ball , efter at Quan Jian trænede Cannavaro havde håbet på at underskrive Kalinic. Nu Card Shuai returnerer Hengda, Evergrande blev rød og sort 7 mest sandsynligt at ende i super.   Serie A har en meget dårlig rekord i Milano denne sæs..
Atletico Madrid foran Antoine Griezmann har indrømmet et skridt til Manchester United forbliver "en mulighed".   Den franske international blev gentagne gange forbundet med et skridt til Old Trafford sidste sommer og blev citeret for at sige, at hans chancer for at gå der var "seks ud af 10".   Han forlængede i sidste ende sin kontrakt i Spanien i stedet for, men i sin nye biografi udtalte han: "Bag et smil, sagde lille prinsens liv af sig selv", indrømmer han et..
I denne weekend vil Barcelona gå væk for at udfordre La Liga-rivaliserende Leganes, før spillet Le Ganes udgav reklamen Barcelona Fodboldtøj, Macy-inkarnation af udlændinge.   Plakaten blev tegnet af en direktør ved navn Amanda til jule lotteri reklamen, som vil blive officielt lanceret næste mandag. En legolandi-klubchef sendte ham tidligt til det sociale netværk og tilføjede: "Disse udlændinge kommer til Butarc på lørdag, men han vil ikke vinde."   Ford..
I en sommer med mange overraskelser i Camp Nou var en af ​​de større overraskelser, at Barcelona var tæt på at underskrive Real Sociedad's Inigo Martinez.   Allerede før Neymar flyttede til Paris Saint-Germain var den catalanske klub forbundne med midtbanespillere og fremad. Når den brasilianske venstre forlod, forventede alle, at de skulle gå på et angrebet forbrug.   Det skete, da Ousmane Dembele til sidst kom til en klubrekord på 105 mio. € plus en r..
Fem league war rekindle. Premiership: Chelsea 4-2 vending af Watford, næsten tre runder af den første sejr; Manchester United væk 1-2 forstyrret af den nyligt forfremmede hartfield, ligaens første nederlag; Manchester 3-0 Burnley, ho for at tage League 11 lige. La Liga: Barcelona 2-0 vinde over Malaga, fortsætter med at lede positionerne. Bundesliga: Bayern 1-0 sejr over 10 personer i Hamburg, tilbage til de tyske krigsherres rækker; mere speciel væk 2-2 Frankfurt trækker næsten tre ..
Manchester United og Liverpools dobbelt rød vil være nært forestående Barcelona landsholdstrøje, de to røde hær gøre en målrettet indsats for, pude Gobi Dan, om Mourinho, Klopp to tegn Marshal, der er den første galning kontrovers igen igen protester. De to mænds fodbold stil, karriere bane, er antallet af titler og offensive og defensive præferencer, er ligesom modsatrettede fjender ramte fjenden, men de to talentfulde, personlighed vilde, rebelske, men folk har at sige: de er de..
Chelsea vil fortsat støtte fansens bekymringer over muligheden for Chelsea landsholdstrøje, at Premier League kampe bliver skiftet til juleaften for live-tv.   Sky overvejer angiveligt at flytte armaturer tilbage en dag fra den 23. december for at udfylde sine tildelte søndag eftermiddagspladser.   Premier League-spillene, der er valgt til udsendelse over den festlige tidsplan, er sat til bekræftelse den 16. oktober.   Arsenal er sat til at være væ..
Crystal Palace formand Steve Parish har afsløret, at han beklager, at Fraizer Campbell forlader Selhurst Park om sommeren.   Campbell fik lov til at forlade en gratis overførsel i slutningen af ​​sidste sæson Crystal Palace 16/17 trøje, før han sluttede sig til Leonid Slutsky's Hull City, hvor han trods sin manglende score i seks optrædener har imponeret.   På trods af at Campbell gik, var ørerne ude af stand til at bringe forstærkninger over sommeroverf..
Der var masser af positiver tog fra Arsenals 3-0 sejr over Bournemouth sidste lørdag Fodboldtrøjer børn, selv om sejr over en side der har mistet deres første fire kampe af sæsonen har at blive sat i kontekst. Kvaliteten af ​​Arsenals trup, og det faktum, det var en hjemmekamp, ​​betyder det er et armatur De skal vinde ni gange ud af 10. Selv hvis de var sprøde efter demoraliserende nederlag på Anfield, var der bare for meget at angribe talent for Eddie Howes side at holde ud. ..
Ousmane Dembele siger, at han overgik Borussia Dortmund træning for at tvinge gennem et skridt til Barcelona, ​​da han vidste, at han ville fortryde at savne chancen for at blive medlem af den catalanske klub.   Dembele blev suspenderet og blev efterfølgende bøde af Dortmund sidste måned efter at have savnet træning med klubben i et forsøg på at tvinge sin skifte til Barca.   Den 20-årige, der også vendte tilbage til sit hjemland Frankrig for at hjælpe ..
UEFA Champions League-gruppens træk fandt sted i Monaco torsdag Real Madrid 16/17 Fodboldtøj. Her er de fem bedste overnatninger.   - To-timers forsvarsmester Real Madrid's søgen efter en tre-torv lover at være en vanskelig, da de 12-tidige europæiske cup-vindere tegnede sig til en af ​​de sværeste grupper. Madrid, der har den største chance for at vinde trofæet (på 18 procent) ifølge FiveThirtyEight's Soccer Power Index, blev trukket i Gruppe H sammen med Tysklands..
Manchester United fremad Anthony Martial har vist sig at bekræfte Billige Fodboldtrøjer, at han vil blive hos Old Trafford denne sæson ved at indrømme, at han målretter mod Premier League-titlen med klubben. Franskmanden har været forbundet med en exit fra de røde djævle med både Tottenham og Inter Milan, der vides at være interesseret.   Den 21-årige havde en skuffende kampagne under Jose Mourinho sidste sæson, men fik sin sæson ud til den perfekte start med et ..
I løbet af de sidste par uger er Atletico Madrid stiligt i gang med deres preseason på en imponerende måde Atletico Madrid Børn 16/17 Fodboldtøj. Gevinster mod Napoli og Liverpool (på straffe) hjalp dem med at løfte Audi Cup, og selv om det ikke er det mest prestigefyldte sølvtøj til rådighed, giver sidens præstationer helt sikkert optimisme.   Kun to mål sendt mod rivaler af europæisk stamtavle - hvoraf en kom fra straffesparket - viser, at forsvaret forbliver i god..
Juventus har efter sigende aftalt betingelser med Keita Balde over et fly til Turin, men skal stadig nå til en aftale med Lazio.   Bianconeriens udøvelse af de unge senegalesere er dateret tilbage til før sommeren Billige Fodboldtrøjer, hvor rapporter fra romabaserede medier foreslog, at der allerede var en aftale om den 22-årige, der kun ønskede at flytte til Juventus.   Juve-direktør Beppe Marotta bekræftede tidligere, at Bianconeri havde lavet et bud på K..
Når det kommer til preseason venskabskampe, er den faktiske scoreline ret irrelevant. Sikker på, sejr er altid det mest foretrukne resultat og at kunne bevare den vindende vane er en værdifuld kvalitet. Ikke desto mindre, uanset hvor mange tv-kommentatorer og begivenhedspromotorer ønsker at fremskynde lejligheden, er disse kampe i høj grad præget af træningsøvelser, der sker på eksotiske steder foran titusinder af lokale tilskuere.   Af denne grund er det umuligt at bliv..
Gunners siges at holde ud til så meget som £ 20m for den tidligere Southampton mand, der tilbragte sidste sæson lånet på Middlesbrough efter at have faldet ned på hakkeordren.   Arsenal underskrev Shkodran Mustafi og Rob Holding for at føje til deres defensive muligheder i sommer og synes ikke at have plads til kamre før den nye sæson.   Palace er klubben, der fører chase for Englands internationale underskrift for øjeblikket, men bliver nødt til at forbe..
En meget overbevisende 3-2 sejr i Gillette Stadium så de røde bøller gribe en vital tre point fra New England Revolutionen Billige Fodboldtrøjer. Den sene vinder, scoret af Gonzalo Veron, var fantastisk til både klubben og spilleren. Den kommende kamp mod Revs vil dog være et andet dyr, så de Red Bulls skal igen bringe deres A-spil.   I modsætning til kampen den 5. juli vil kampen mod Revs den 13. juli afholdes på Harvards fodboldstadion. Med en kapacitet på lige over 3..
Dominic Solanke afsluttede sit længe ventede skridt til Liverpool mandag.   Den 19-årige var ude af kontrakt på Chelsea, og Liverpool havde i maj bekræftet, at han ville flytte til Anfield.   Og efter hovedrollen for England på World Cup under-20 - hvor han vandt Golden Ball - sagde Solanke han var klar til at komme i gang på sin nye klub.   "Det føles fantastisk og alle har fået mig til at føle mig velkommen allerede," angriberen, der bærer nr..
Den 27-årige brugte den sidste halvdel af sidste sæson på lån på Selhurst Park, og han er deres øverste transfermål i sommer.   Sakho er overskydende til krav i Liverpool med Dejan Lovren, Joel Matip og Ragnar Klavan foran ham i hakkeordren.   Palace håber de røde sænker deres værdiansættelse for at afslutte en aftale.   Michael Keanes £ 30m overførsel til Everton siges at være årsagen til Billige Fodboldtrøjer, at Liverpool kræver så ..
Arsenal vil sikkert være på udkig efter at bevise et punkt i sommerens overførselsvindue nu, hvor Arsène Wenger har underskrevet en ny toårig kontrakt.   Klubbens FA Cup-triumf i maj viste, at Wenger stadig har et talentfuldt hold til hans rådighed, Arsenal 16/17 Fodboldtøj men alligevel har det været alt for velkendt hos Emiraterne, at konsekvent fiasko på den største scene er blevet kendt.   Store pengesigneringer i Mesut Özil, Alexis Sanchez, ..
Det eneste der kan konkurrere med fansens spænding for store overførselsvinduesigneringer er ventetiden på, hvad deres nye helte vil bære, når 2017-18 Premier League sæsonen starter.   Top-fly klubber ændrer deres strimler regelmæssigt, og tilhængere er forståeligt nok Landsholdstroje ivrige efter at finde ud af, hvordan de kan presse ind i de samme kits til den nye kampagne.   Nogle hold har allerede lavet officielle meddelelser og satte deres nyeste ..
Mohamed Salah har fortalt Roma, at han vil forlade, hævde Sky Sport Italia, så klubben og spilleren venter bare på, at Liverpool når op på € 40 mio.   Denne saga har trukket i for uger nu, og vores eksklusive kilde tæt på Egyptens internationale fortalte os, at der ikke har været nogen udvikling.   Ifølge den italienske satellitstation i aften har Salah igen fortalt Roma, at han gerne vil overføre til Jurgen Klopps side.   Det eneste virkelig..
Borussia Dortmund ønsker at finde den "bedst mulige, ikke den hurtigste løsning", Køb Billige BVB Borussia Dortmund 16/17 Fodboldtrøjer da de søger efter en efterfølger til hovedtræneren Thomas Tuchel, sportsdirektør Michael Zorc har fortalt kicker.   Tidligere i ugen afsked Dortmund og Tuchel efter to år.   Selvom BVB stort set var vellykket på banen i den tid, sagde Zorc og CEO Hans-Joachim Watzke, at de "havde slidt os ud i løbet af denne tid i vor..