Ousmane Dembele: Jeg gjorde hvad jeg havde til Barcelona flytte

Ousmane Dembele siger, at han overgik Borussia Dortmund træning for at tvinge gennem et skridt til Barcelona, ​​da han vidste, at han ville fortryde at savne chancen for at blive medlem af den catalanske klub.
 
Dembele blev suspenderet og blev efterfølgende bøde af Dortmund sidste måned efter at have savnet træning med klubben i et forsøg på at tvinge sin skifte til Barca.
 
Den 20-årige, der også vendte tilbage til sit hjemland Frankrig for at hjælpe med at fremskynde overførslen, til sidst signerede til Barca for en start på € 105 millioner, og han siger, at han er glad for, at han gjorde hvad han gjorde for at sikre flytningen.
 
"Jeg var afslappet. Det var et spørgsmål om forhandling mellem Barca og Borussia," sagde Dembele til Sport. "Jeg vidste, at jeg måtte have tålmodighed.
 
"Jeg besluttede at stoppe med at træne. Jeg ønskede ikke at gå. Jeg søgte en undskyldning for ikke at gå.
 
"Hvis det ikke fungerede, og jeg ikke havde gjort min del for at komme til Barca Barcelona Børn 16/17 landsholdstrøje, ville jeg nu beklage, at jeg ikke var her."
 
Barcelona var interesseret i at underskrive Dembele i sidste sommer, men fremsatsen valgte at forlade Rennes til Borussia Dortmund - et skridt, han mener var rigtigt for ham på det stadium af hans karriere.
 
"Jeg ville lære, spille Champions League-spil, vide, hvad denne konkurrence var Fodboldtrøjer børn, at spille en hel sæson med et stort hold, spille regelmæssigt og udvikle sig," sagde han.
 
"[At Barca] Jeg ville have lært meget i træning, men det ville have stoppet min fremgang. Heldigvis er Barcelona kommet tilbage for en anden gang, og denne gang kunne jeg ikke lade toget passere."
 
Dembele siger, at han begyndte at støtte Barcelona i en alder af otte, og det var under et Champions League-kamp mod Arsenal i 2010, at han først blev virkelig opmærksom på glansen af ​​Lionel Messi.
 
"Barcelona havde ikke gjort det godt i det første ben, men i det andet ben producerede de en strålende præstation med fire mål fra Messi - det var da jeg indså Messi ikke fra denne verden. Det var utroligt," sagde Dembele. "Messi spiller altid på et sublimt niveau. Han er den bedste spiller i historien."