Juventus har aftale med Balde Keita

Juventus har efter sigende aftalt betingelser med Keita Balde over et fly til Turin, men skal stadig nå til en aftale med Lazio.
 
Bianconeriens udøvelse af de unge senegalesere er dateret tilbage til før sommeren Billige Fodboldtrøjer, hvor rapporter fra romabaserede medier foreslog, at der allerede var en aftale om den 22-årige, der kun ønskede at flytte til Juventus.
 
Juve-direktør Beppe Marotta bekræftede tidligere, at Bianconeri havde lavet et bud på Keita, angiveligt omkring € 20 mio., Selv om dette senere blev nægtet af Lazio-formand Claudio Lotito.
 
Den italienske journalist Ivan Zazzaroni gav et interview tidligere i dag hvor han sagde, at "Keita vil gå til Juventus" og foreslog at "Juve har allerede en aftale med spillerens agent."
 
Dette blev fulgt op af rapporter fra Sky Sport Italias Luca Marchetti, som foreslog, at forhandlingerne mellem de to klubber fortsætter, men der er aftalt personlige vilkår mellem Juve og spilleren.
 
Ifølge Sky har Juventus tilbudt € 20 mio. Inklusive bonusser, mens Lazio værdsætter ham på € 30 mio. Og fortsætter samtaler med Juve for nu.