Eksponering AC Milan vintervindue køb tilbage Aoba Yang

Fra Italien, "Turin Sports Daily", nyhederne, Serie A-giganter AC Milan i vintervinduet efterfølger Dortmund-angriberen Aobameyang, hvilket betyder, at Milano kan opgive Kaliniji, sidstnævnte kan komme til Super Bowl i vinduet for at spille Ball , efter at Quan Jian trænede Cannavaro havde håbet på at underskrive Kalinic. Nu Card Shuai returnerer Hengda, Evergrande blev rød og sort 7 mest sandsynligt at ende i super.
 
Serie A har en meget dårlig rekord i Milano denne sæson, og efter de første 15 runder har de lige scoret 21 point. Et stort problem i Milano er manglen på angreb, flere angriber bidrag er meget begrænset, Sousuo scoret 5 mål er mest, Kalinic scorede 4 mål, Bolini scorede 2 mål og sikkerhed De Lie - Silva har ikke engang åbnet i Serie A stadion på den anden side hjalp Icardi Inter med at ramme 16 bolde, mere end Milanos fire fremadrettede sammen.
 
Træthed angreb Milan måtte overveje vintervinduet underskrifter, og "Turin Sports Daily" afslørede på omslaget, AC Milan rettet mod den særlige angriber Aubameyang. Faktisk Gabons internationale er veteran i Milano, fik ikke opmærksomhed på det tidspunkt, han forlod Rossoneri, og hvis Milan åbnede følelsesmæssige offensiv, har de måske mulighed for at introducere Aobameyang.
 
Det er værd at nævne, at efter "Foto-avisen" afslørede, at Dott havde aftalt at frigive Aubameyang tilbage i januar, prisen de giver angriberen er 60 millioner euro, fra Aubameyangs synspunkts evne, så prisen er ikke høj , for Milano er dette acceptabelt. Dortmund træner Boss talte om Aubameyang på en pressekonference før Champions League og sagde: "Aubameyang er en rigtig dårlig spiller, og det er virkelig dårligt, og jeg bare taler. Jeg vil bare ikke have ham. Han blev medlem af Real Madrid, han har styrken til at spille for Real Madrid, men jeg håber, at han ikke havde denne ide, jeg håber bare, at han er hos os. "
 
Ifølge den italienske medieanalyse, hvis Aobameyang Yang tilbage til Milano i vintervinduet spiller, så kan Rossoneri justeres til angriberen, i dette tilfælde kan Kalinic efterlade "Turinsport Daily", Kalinic kommer måske til at spille i Super League.
 
Før dette var Super League overlord Evergrande mest interesseret i Kalinic, Cannavaro ivrig efter at underskrive under retten til at medmelde denne Guds front, og nu kan Cannavaro stadig arbejde med Kalinic, den italienske medier afslørede Cannavaro har sendt specielle udsendinge til Milan i et forsøg på at overtale Rossoneri til at frigive det, mens Evergrande forbereder et citat på 45 millioner euro.