Crystal Palace formand beklager, at Fraizer Campbell bliver medl

Crystal Palace formand Steve Parish har afsløret, at han beklager, at Fraizer Campbell forlader Selhurst Park om sommeren.
 
Campbell fik lov til at forlade en gratis overførsel i slutningen af ​​sidste sæson Crystal Palace 16/17 trøje, før han sluttede sig til Leonid Slutsky's Hull City, hvor han trods sin manglende score i seks optrædener har imponeret.
 
På trods af at Campbell gik, var ørerne ude af stand til at bringe forstærkninger over sommeroverførselsvinduet, og et mislykket forsøg på at underskrive tidligere Tiger Oumar Niasse efterlader Christian Benteke klubbens eneste fittspiller.
 
Som sådan har den nye chef, Roy Hodgson, nu ingen mulighed for at fortsætte med en side, der stadig venter på sit første mål for kampagnen indtil mindst januar og efterfølgende har Parish indrømmet at lade Campbell gå om sommeren en fejltagelse.
 
"Jeg ville personligt ikke have ladet Fraizer Campbell gå Landsholdstrøje, og det er noget jeg ville ønske jeg havde overstyret," sagde parish i et interview med Holmesdale Radio.
 
"Fraizer kæmpede for mål til tider, men han kom på, gjorde en forskel og gav os en mulighed.