Chelsea tilbage fans over bekymringer for juleaften armaturer

Chelsea vil fortsat støtte fansens bekymringer over muligheden for Chelsea landsholdstrøje, at Premier League kampe bliver skiftet til juleaften for live-tv.
 
Sky overvejer angiveligt at flytte armaturer tilbage en dag fra den 23. december for at udfylde sine tildelte søndag eftermiddagspladser.
 
Premier League-spillene, der er valgt til udsendelse over den festlige tidsplan, er sat til bekræftelse den 16. oktober.
 
Arsenal er sat til at være vært for Liverpool lørdag den 23. december, mens Chelsea for tiden er planlagt til at gå til Everton. Det er blevet foreslået, at begge spil kan vælges til live dækning.
 
Før den internationale pause opfordrede Liverpools manager Jurgen Klopp Sky til alvorligt at overveje konsekvenserne af at planlægge en kamp på en dato, som han mener, at fans ikke har nogen appetit for.
 
"Jeg kan virkelig ikke forestille mig, at nogen vil se fodbold på den nat," sagde han.
 
Press Association Sport rapporterede, at Arsenal er opmærksom på, at spørgsmålene om kampen om juleaften ville præsentere både med hensyn til bemanding på Emirates Stadium, såsom det garanterede antal stewards, der var nødvendige for at en kamp skulle få et sikkerhedscertifikat, samt den åbenlyse forstyrrelse for alle tilhængere.
 
Tidligere i ugen gjorde Chelsea Supporters Trust, støttet af medspillergrupper over Premier League-klubberne, sine følelser på sagen klar og sagde, at "fodbold på julaften er uacceptabel og er et skridt for langt."
 
På fredag ​​eftermiddag udsendte Chelsea en redegørelse på klubbenes officielle hjemmeside, der udtrykte sympati for de indsigelser, der er blevet optaget af Premier League.
 
"Chelsea Supporters Trust skrev til klubben i denne uge og udtrykker sine indvendinger mod, at inventar er planlagt til at blive spillet på juleaften, en ide de er imod" på grund af de iboende rejseproblemer og forstyrrelse af hvad der betragtes som uhelbredelig familietid " "læses Chelsea-udsagnet.
 
"Klubben er sympatisk over for vores tilhængernes indvendinger, og det er et emne, vi har rejst med Premier League."
 
Erklæringen blev senere taget ned fra Chelsea's officielle hjemmeside.
 
PA Sport rapporterede klubben tro på udsagnet gjorde deres point. Chelsea vil fortsætte med at diskutere bekymringerne hos tilhængere med Premier League som og når det er relevant.